Palahniuk. Nu s-a născut în Pitușca. Nu s-a născut nici în Grozești. Nici Grozăvești. Nu este născut nici în 1970. Nici în 1966. Nu este nici Vlad. Nu este nici Vladimir. Nu este nici Ulinici. Nici Ulici. Nici cel puțin Plahotniuc. Nu este cetățean al Republicii Moldova. Nu este cetățean nici al României. Despre el n-a scris nici Timpul, nici Jurnal, nici Ziarul de Gardă, nici VIP magazin, nici Adevărul. N-a fost comentat nici de Bogatu, nici de Negru, nici de Mocanu, nici de Lupu, nici de Ghimpu, nici de Filat, nici de Boțan. N-a apărut nici la Prime, nici la Jurnal TV, nici la Publka TV, nici la Pro TV.

Este Palahniuk. Chuck Palahniuk. Născut în 1962. În SUA. Primele două cărți au fost refuzate de către editori. A devenit celebru cu romanul Fight Club. Publicat în 1996. Am găsit în Librăriile Cartier romanul „Supraviețuitor”. Apărut în 2009. La Polirom. Era ultimul exemplar. L-am cumpărat.

În adnotarea cărții scrie: „este o satiră hipnotică, înfricoșătoare despre prețul celebrității într-o lume aflată în stadiu extrem de alienare.”

Gheorghe Erizanu