Mulțumim tuturor celor care ne-au trimis ferestre pentru Librăria din Centru. Sunteți 52. Avem 265 de ferestre. Făcute de amatori, de pictori, de scriitori, de mari maeștri fotografi. Mă-nclin.

În Librăria din Centru vom putea privi din ianuarie 2011 Parisul și Sibiul, Tartaulul și Tartu, Bucureștii și Brașovul, Dobrogea și Madridul, Roma și Aradul.

În mod subiectiv, Ala Neamțu, directorul Librăriei din Centru, Vitalie Coroban, art director al Editurii Cartier și Gheorghe Erizanu, director, au punctat în mod independent de la 1 la 10 ferestrele dragi lor. În mod democratic și matematic, Premiul Mare i-a revenit ferestrei lui Kozma Levente (o găsiți cu trei buline) în albumul integral al ferestrelor.

Cele cinci ferestre premiate sunt în ordine alfabetică (marcate cu două buline) ale lui Vladimir Bulat, Constanța Dohotaru, Cristinutsa, Andrei Moraru, Ghenadie Popescu.

Superba fereastră a Veronicăi Belous (marcată cu steluță) a fost scoasă din concurs din cauza photoshop-ului.

N-au intrat în concurs din cauza depășirii termenului nici ferestrele Cristinei Gavril și nici fereastra Nicoletei Esinencu.

Premiul Mare în valoare de 2122 de lei și cele 5 premii în valoare totală de 2700 lei (câte 540 lei fiecare) vor fi oferite la inaugurarea expoziției în Librăria din Centru. La 27 ianuarie 2011.

Vă mulțumim că ne-ați oferit ferestrele dumneavoastră.

Accesați 265 de ferestre de pe www.cartier.md. Le veți vedea pe toate.

Gheorghe Erizanu