Cât citiți prostiile de pe acest blog, ar fi mai util să treceți pe cel al lui Vitalie Coroban. Este alături.
Nu este obligatoriu să citești Borta vântului de Mihai Eminescu ca să-ți dai seama că spațiul din imaginea a, cel adevărat din Casa Guvernului, este o bortă în guvern.
Borta guvernului a apărut pe timpul lui Tarlev. A avut bortă și Greceanâi. A avut bortă și Filat. Leancă are și interimat, și bortă.
Altfel, de aproape o lună de zile, în Casa Guvernului au apărut expresiile: „Mulțumesc”, „Cu plăcere”, „Scuzați”, „Vă rog”, „Nu Vă supărați”. Expresii uitate de câțiva ani buni într-o carte pentru copii:
Uneori, borțile se astupă cu bunele maniere.
Imaginea b este soluția Coroban. Pe când mai aveam speranțe că vom apuca și lucruri firești în Republica Moldova. Fără borți.
D-le Erizanu , spuneti-mi va rog daca mail-ul cartier@cartier.md este cel la care pot trimite un proiect de carte in atentia D-stra. Multumesc!
@aliona bereghici: E valabil.
Ne mai caracterizeaza borta in asfalt, borta in buget si borta in gradina.
@Sveta Konfeta: Grădina n-am înțeles ce are cu borta. Va fi un an mănos. Fără borți.
Cabina cu borta. Locul de meditatie si unicul loc de lectura pentru foarte multa lume.
@Sfeta Konfeta: Într-o țară de rahat e unicul tron motivat.
Trebuie să înțelegem că simpla mișcsorare a spațiului dintre cuvintele „Republicii” și „Moldova” va constitui un fel de soluție universală a tuturor problemelor imaginabile și/sau inimaginabile ale Re(s)publicii?
@Nic Arsa: Nu e o soluție. Dar designerii trebuie să-și facă lucrul corect. Fără borți. Ca și drumarii. Ca și profesorii. Ca și țăranii.
Domnule Erizanu,
Aveți dreptate. M-am „repezit” și eu cu partea mea cinică înspre borta cu pricina.
@Nic Arsa: E nevoie și de partea cinică. Pentru echilibru.